Review: Spuma de curatare Avon True Nutra Effects

Fiind in cautarea unui produs de curatare a fetei de tip spuma, am zis sa incerc Nutra Effects Self-Foaming Face Wash de la Avon.

Primul lucru la care ma uit la un produs de ingrijire este lista de ingrediente.  In cazul unui produs de curatare ma intereseaza sa contina surfactanti blanzi si sa nu contina iritanti.

Din pacate acest produs contine parfum dar, fiind in concentratie mica si tinand cont ca se limpezeste repede de pe fata, nu ar trebui sa fie problematic in cazul unui ten care nu este sensibil.

Cum il folosesc: Imi umezesc fata cu apa, aplic o pompita in palma si cu miscari circulare o aplic pe toata fata, inclusiv zona ochilor. Clatesc bine si ma sterg cu un servetel de hartie.

In general pentru indepartarea machiajului folosesc un demachiant inainte dar daca am un machiaj mai light folosesc direct produsul de curatare.

Ca sa verific daca un gel/spuma de curatare indeparteaza eficient machiajul, folosesc dupa curatare, o discheta imbibata cu apa micelara. Spuma de la Avon nu indeparteaza eficient machiajul.

Este un produs usor de folosit datorita pompitei, desi am observat ca dupa un timp nu mai functioneaza asa de bine.

Spuma are un pret de catalog de 29lei iar la oferta este in jur de 17lei.

As recumpara produsul? Probabil ca nu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *